Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Eylül 2024 Cuma gününün hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 09:54
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Sinop ve Hatay çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu, Giresun, Trabzon’un batısı, Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli, Rize çevreleri ile Trabzon'un doğusunda yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, güneydoğu ve doğu kesimlerde güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Ordu, Giresun, Trabzon’un batısı, Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli, Rize çevreleri ile Trabzon'un doğusunda yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGEMİZDE HAVA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA 23°C, 33°C

Parçalı ve az bulutlu

EDİRNE 35°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 30°C

Az bulutlu

KIRKLARELİ 33°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ  32°C

Az bulutlu

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.