Hava Durumu

Bursa LÖDER’den Anıtkabir ziyareti

2024 yılında 30. Yılını kutlayan Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği kısa adı ile BURSA LÖDER , yönetim kurulu üyeleri, gönüllüleri , tedavi sürecindeki çocuklar ve aileleri ile birlikte cumhuriyetimizin 100. Yılında ATAMIZI ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa LÖDER’den Anıtkabir ziyareti

Çocukların ilk kez Anıtkabir ziyareti yaptığı törende duygusal ve unutulmaz anlar yaşandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın destekleri ile ulaşımı gerçekleştirilen ziyarette Bursa LÖDER Başkanı Prof. Dr. Adalet Meral Güneş anı defterine duygularını dile getirdi.

“Bilimin ışığında, gösterdiğin yolda, çağdaş uygarlık seviyesinde olabilmek için çok çalışacağız. Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Biz umutla gösterdiğin yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene” diyerek törene katılan ekibin gözlerini doldurdu.

Ziyaret hatırası olarak çocuklara Nutuk hediye eden Bursa LÖDER ekibi Atamızın izinde, sağlıklı ve güçlü bir nesil için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dediler.

Dernek hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adalet Meral Güneş, BURSA LÖDER “30 yıldır Bursa Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümlerini destekleyen, tedavi gören hasta ve ailelerine yardım amacıyla kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur.

Hastalara ve ailelerine maddi, manevi ve sosyal destek sağlamak, daha iyi koşullarda tedavi olabilmesi için projeler üretmek  ve toplumumuzu çocukluk çağı kanserleri ile ilgili doğru bilgilendirmek  amacıyla kurulan BURSA LÖDER, Rahime Gazioğlu Bursa Lösemili Çocuklar Hasta Konukevi’nde kurulduğu yılda bugüne 70 binden fazla hasta yakınının konaklamasına imkan sunmuştur. Marmara Bölgesi’nin en büyük kök hücre merkezi Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi ve Kök Hücre Nakil Hastanesi BURSA LÖDER tarafından desteklenmektedir.” dedi.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.